On se ihana! Katso vaikka videolta!

Hyvää uutta vuotta 2021! Meillä jo joulukuu tuntui uudelta alulta, kun viimeinkin saimme osaston ovet auki. Takana on nyt noin kuukausi tätä uutta elämää ja kokemusta uudenkarheista tiloista.

Valtaosin kaikki on mennyt tosi hyvin.  Meille on jäänyt sellainen vaikutelma, että olette viihtyneet meillä ja tykänneet näkemästänne. Myös koronahommat on hoituneet hyvin: käsidesiä ja kasvomaskeja on käytetty ahkerasti ja turvavälit on pitäneet. Hyvä hyvä hyvä!

Ekojen viikkojen kommentteja

Eniten ilmassa on yleistä hämmästelyä: tila on vaikuttanut monien mielestä hämmästyttävästi kasvaneen, vaikka seinät ei ole siirtyneet mihinkään. Paitsi yksi seinähän meni nurin ja vastaavasti yksi uusi saatiin tilalle. Ehkä ne on nuo matalammat hyllyt, jotka tekee ”tilan tuntua”. Valaistus on tuntunut kesken pimeimmän vuodenajan piristävältä, samoin värit. Lukuportaat ja -kolot ovat osoittautuneet myös toimiviksi ja tykätyiksi. Pelitilojen avaamista on odottanut moni – niin mekin.

Hirmu moni on sanonut, että ”on se ihana”. Se on ehkä lempilauseeni nykyään!

Eniten on ihmetelty huonetta, jonka ovessa lukee Narnia. Mitä siellä on ja milloin se aukeaa? Tähän kohtaan pitää vähän latistaa tunnelmaa: Narnia on meidän työhuone, eikä siellä ole mitään kovin mielenkiintoista. Myö haluttiin vain olla hauskoja ja annettiin sille siksi nimeksi Narnia.

Vielä myö odotellaan opasteita, esittelyhyllyjä ja esimerkiksi uutta ilmoitustaulua.

Paikalle kotisohvalta – eli katso video!

Jos et oo ihan vielä päässyt paikalle, niin tästä saat ensiapua videomuodossa. Tämäkin video löytyy Vaara-kirjastojen Youtube-kanavalta. (Jos mietit, miksi miulla on karvalakki päässä, niin ihan ylimääräiseksi hauskuutukseksi vain. Karvalakki kaunistaa!)

Riemuterkuin,

-Pia ja muut lanu-sankarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s